ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 18 жовтня 2024 13:00

Французьке агентство розвитку допоможе "єОселi"

Заступник голови правлiння "Укрфiнжитла" Олег Журавльов провiв робочу зустрiч з головою офiсу Французького агентства розвитку в Українi (AFD) панi Аксель Нос.

Олег Журавльов розповiв про дiяльнiсть "Укрфiнжитла" та презентував результати роботи "єОселi", яка навiть в умовах повномасштабної вiйни стала однiєю з найуспiшнiших програм державного iпотечного кредитування.
Панi Аксель Нос розповiла про роботу AFD в Українi. Вона зазначила, що агенцiя має на метi надавати фiнансову пiдтримку у виглядi позик, грантiв або гарантiй, а також технiчної допомоги державним або приватним пiдприємствам, банкiвським установам, об'єднанням чи органiзацiям.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, сторони обговорили можливi сфери спiвробiтництва, зокрема спiвпрацю з Товариством сприяння та участi в економiчному спiвробiтництвi (PROPARCO) та Агентством мiжнародної технiчної спiвпрацi Expertise France, а також надання пiдтримки в рамках iнструменту Ukraine Investment Framework.
Наприкiнцi учасники зустрiчi домовилися про подальшi спiльнi дiї щодо пiдтримки Укрфiнжитла в отриманнi гарантiй та фiнансування в рамках Ukraine Investment Framework, а також обговореннi потреб компанiї з Expertise France.

Прочитано 43 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: