ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 18 жовтня 2024 15:00

У Запорiжжi будують ТРЦ

У Запорiжжi триває будiвництво нового ТРЦ OST park, часткове вiдкриття якого планується на 2025 р. Будiвництвом займається польська компанiя, повiдомляють у районнiй адмiнiстрацiї Запорiзької мiської ради по Олександрiвському району.

Будiвництво ТРЦ розпочалося на початку року, першу частину введуть в експлуатацiю в першому кварталi 2025 р., а повне вiдкриття заплановане на другий квартал 2026 р., повiдомляє Property Times.
Це перше масштабне будiвництво з початку вторгнення. Створення нового торгового центру в Запорiжжi - непересiчна подiя для мiста, яке знаходиться за 35 км до лiнiї фронту. ТРЦ OST park буде розташований поруч з Малим ринком, мiж вулицями Поштова та Шкiльна.
Першi три поверхи будiвлi будуть призначенi для парковки автомобiлiв, а два наступних - для торгових та розважальних закладiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, в ТРЦ також буде мiсце для укриття пiд час повiтряних тривог. Орiєнтовна дата вiдкриття бомбосховища - грудень 2025 р.
Загалом планується близько 150 торговельних локацiй, що створить мiнiмум 800 нових робочих мiсць. Очiкується, що в ТРЦ буде представлено багато вiдомих торгових марок.

Прочитано 41 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: