ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 19 жовтня 2024 13:00

Ринок iпотеки перевернуся

"єОселя" перевернула iпотечний ринок, i зараз "Укрфiнжитло" фокусується на первинному житлi, наголосив голова правлiння "Укрфiнжитла" пiд час виступу на мiжнароднiй конференцiї Digital technologies and smart banking for financial stability.

Пiд час виступу Євген Мецгер розповiв учасникам конференцiї, як вдалося втiлити сучаснi цифровi рiшення у державному iпотечному кредитуваннi. Також вiн акцентував увагу на нещодавнiх змiнах до програми та подальшому розвитку "єОселi".
""єОселя" дiйсно перевернула ринок iпотеки, i зараз вже за одну хвилину можна отримати 7-8 рiшень вiд банкiв-партнерiв про видачу кредиту та орiєнтовнi розрахунки. За два роки ми стали найуспiшнiшою програмою державного iпотечного кредитування - "єОселею" скористалося понад 13,5 тис. родин, а загальна сума виданих кредитiв наближається до вiдмiтки у 22 млрд. грн. Зараз ми робимо акцент на нове, сучасне, безпечне житло, аби громадяни могли придбати власнi квартири чи будинки i це водночас допомагало економiцi країни у станi повномасштабної вiйни", - зазначив Євген Мецгер.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, конференцiю органiзував International Financial Club "Bankir" для банкiв та технологiчних компанiй, що прагнуть до спiвпрацi у галузi фiнансiв.

Прочитано 14 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: