ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 22 вересня 2021 12:20

Новий рівень легкості в ремонті - інтер'єрні фарби від Alpina EXPERT

Alpina EXPERT – спеціалізована лінійка від бренду Alpina, що створена згідно до вимог майстрів та вже майже 7 років доводить свою зручність, надійність та якість.

Лінійка включає в себе фарби, ґрунтовки, штукатурки для різних сфер застосування, як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт. Всі матеріали розроблені з урахуванням основних потреб та вимог майстрів, а випробувані на практиці рецептури матеріалів лінійки гарантують високу надійність та легке використання матеріалів.

Наразі серед багатьох малярів стало питання про наявність на ринку фарб, що одночасно легкі в нанесенні, мають економну витрату та відмінну покривну здатність, а ще й стійкість до очищення. Лінійку Alpina EXPERT створено, щоб вирішувати складні задачі майстрів і саме тому технологи звернули увагу на запит та розробили новий рівень якості фарб – це інтер'єрні фарби сімейства Alpina EXPERT STYLE.

Сімейство Alpina EXPERT STYLE включає в себе три фарби:

Alpina EXPERT STYLE 2 - глибоко матова латексна інтер'єрна фарба для створення довговічних покриттів на гладких і фактурних поверхнях стін і стель в приміщеннях зі стандартним навантаженням. Фарба має екстра-легке нанесення без видимих стиків, високу ступінь білизни та високу покривну здатність.

Alpina EXPERT STYLE 3 - матова тонкошарова латексна інтер'єрна фарба для створення довговічних покриттів на поверхнях з високим навантаженням. Фарба має екстра-легке нанесення та подовжений відкритий час роботи для будь-яких обсягів робіт та відмінну покривну здатність.

Alpina EXPERT STYLE 7 - шовковисто-матова тонкошарова латексна інтер'єрна фарба для створення довговічних покриттів на гладких і фактурних поверхнях, які потребують регулярного очищення. Дозволяє отримати екстрагладке тонке покриття, підкреслює фактуру поверхні, тому підходить для фарбування шпалер. Фарба має відмінне легке нанесення та чудову стійкість до миття побутовими миючими засобами.

Нові фарби – це відповідь на потреби майстрів для легкого якісного ремонту, а отже відмінного результату, що задовольнить замовника.

Лінійка Alpina EXPERT – це простота застосування, надійність та тривалий термін служби, а також відповідність запланованим навантаженням і умовам використання. Ключові характеристики усіх продуктів професіональної лінійки Alpina EXPERT завжди чітко відповідають саме цим вимогам.

Саме тому бренд Alpina рекомендує використовувати для ремонтних робіт продукцію, властивості та рецептура яких підібрана технологами бренду і перевірена експертами та майстрами на практиці.

Прочитано 985 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: