ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 05 жовтня 2021 13:20

Нова покрівля Ruukki® Classic Design! Свобода вибору

Компанія «Рууккі Україна» повідомляє, що до асортименту товарів додано унікальний продукт – фальцева покрівля Ruukki® Classic Design

Ruukki® Classic Design - це високоякісна покрівля з унікальним дизайном.

Детально розроблені технічні рішення гарантують довговічність і надійність та надають можливість реалізувати сміливі бачення архітекторів та інвесторів.

Ruukki® Classic Design – це вишукана та технічно досконала покрівля, яка доводить актуальність вислову: «Класика завжди в моді». Елегантний та позачасовий дизайн підходить як для класичних, так і сучасних будівель. Ruukki Classic® є відмінним вибором для дахів з достатньо низьким нахилом покрівлі. Продукт надійний, легкий та довговічний і вирізняється простотою монтажу завдяки вдосконаленій системі кріплення. Листи легко замикаються між собою без застосування спеціальних інструментів.

Особливості Ruukki® Classic Design:

Три ширини

Панелі в 3-х розмірах створюють необмежені можливості для реалізації сміливих, оригінальних бачень архітекторів та інвесторів, а також ряд додаткових зручностей роблять монтаж даху швидким та ефективним.

Ruukki® Classic Design

Три варіанти монтажу

Різні варіанти обробки панелей (гладкі, мікропрофільні, з поздовжніми ребрами) гарантують вибір, адаптований до проекту та індивідуальних естетичних уподобань. Панелі різної ширини та різних варіантів обробки можна з’єднати на одному схилі даху.

Ruukki® Classic Design

Заокруглені краї

Закруглені краї підвищують безпеку монтажу панелей і ефективно знижують ризик травмування.

Ruukki® Classic Design

Простий монтаж та демонтаж

Подовжені монтажні отвори та спеціальні маркери полегшують правильне кріплення гвинтів, прискорюють монтаж панелей. Спеціально вирізана застібка-блискавка та монтажна смужка полегшують демонтаж панелей, наприклад, при вставці мансардного вікна.

Покрівля Ruukki® Classic Design доступна в класі якості Ruukki 50 Plus, з гарантійним терміном 50 років. Покрівля виготовляється з високоякісної сировини, використовується марка сталі S280GD, що характеризується відмінними показниками жорсткості, в товщині 0,50 мм.

Детальніше на сторінці - www.ruukki.com/ukr/dlya-spozhyvachiv/ruukki-classic-design

Про компанію

Ruukki Construction заснована в 1960 році фінськими державними компаніями з метою забезпечення країни якісним металом. На сьогодні Ruukki пропонує повний діапазон продукції та послуг у цьому сегменті. Серед клієнтів марки – інвестори та будівельні компанії з усього світу. Щороку понад 40 000 клієнтів обирають покрівлю Ruukki. Головний офіс компанії розташований у місті Гельсінкі.

ТОВ «Рууккі Україна» – це виробник високоякісних покрівель і водостічних систем. Компанія постійно вдосконалює свої продукти, призначені для житлового будівництва та об’єктів громадського призначення. Місія компанії – створення торгової пропозиції з унікальними перевагами, які задовольняють потреби найвибагливіших клієнтів.

Контакти
ТОВ «Рууккі Україна»
вул. Машинобудівна, 35а
03067 Київ
Україна
тел.: +38 044 364 45 45
www.ruukki.ua
www.facebook.com/RuukkiUkraine/
www.instagram.com/ruukki_ua/

Прочитано 6340 разів

Підпишіться на новини будівництва: