ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 18 грудня 2023 17:00

У Днiпрi вiдремонтували близько 200 аварiйних дахiв

Ремонт аварiйних покрiвель - один з прiоритетних напрямiв у комунальникiв Днiпра. Все, аби мешканцi мiста не потерпали вiд протiкань пiд час злив. Нинi на фiнiшнiй стадiї ремонт покрiвлi за адресою: вул. Тероборони, 67.

За словами мешканки цього будинку Людмили Карпич, дах не замiнювали понад 60 рокiв.
"Його лише перiодично латали, аби не протiкав, але це тимчасовий захiд. У мене через протiкання навiть стеля досi у плямах. Тож ми звертались, щоб нам замiнили дах, i наприкiнцi листопада дiзнались, що нам усе тут зроблять з нуля. Дуже зрадiли, адже чекали на цей ремонт", - прокоментувала панi Людмила.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, нинi тут замiсть старого аварiйного шиферу вклали новий профлист. Також улаштували гiдробар'єр та новi водостiчнi системи.
"Тож сподiваємось, що нова покрiвля прослужить мешканцям не один десяток рокiв. У цiлому цьогорiч по всьому мiсту у близько двох сотнях будинкiв Днiпра вiдремонтували покрiвлi. Це як i жорсткi, так i м'якi. Це були як аварiйнi роботи, так i за заявками мешканцiв. Але, сподiваємось, що наступного року ми зможемо вiдремонтувати ще бiльше. Зараз закiнчують роботи ще у трьох домах, вони стануть останнiми цього року, адже погода вже нам не дозволяє надалi проводити цi роботи", - прокоментував представник департаменту житлового господарства ДМР Єгор Худяков.

Прочитано 150 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: