ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 02 квітня 2024 15:00

Харкiв вiдiйде вiд централiзацiї у комунальних питаннях

Щоб забезпечити життєдiяльнiсть Харкова пiд час вiйни, необхiдна диференцiацiя в усiх сферах. Про це заявив мiський голова Iгор Терехов.

За його словами, в умовах, коли ворог цiлеспрямовано руйнує об'єкти критичної iнфраструктури мiста, альтернативнi варiанти подачi тепла та води в будинки є надважливими.
"Вже цього опалювального сезону ми працювали частково завдяки тому, що збудували модульнi котельнi в житлових мiкрорайонах. Незважаючи на блекаут у мiстi, 40 тис. абонентiв його навiть не вiдчули, бо у пiдготовцi до зими ми зробили альтернативне опалення. Працювали котельнi, якi перейшли на генератори. Диференцiацiя теплової мережi буде прiоритетом у пiдготовцi до нового опалювального сезону, щоб менше давати навантаження на стацiонарнi великi ТЕЦ", - повiдомив Iгор Терехов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також у Харковi, за словами мера, розглядають альтернативнi варiанти постачання води. Один iз них - бурiння свердловин.
"В умовах вiйни диференцiацiя потрiбна в усiх сферах. Це хороший рецепт, як вирiшити проблеми з водо-, тепло- та електропостачанням. Настав час максимально вiдходити вiд великої централiзацiї", - наголосив iгор Терехов.

Прочитано 89 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: