ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 04 квітня 2024 14:00

У Днiпрi оновили пiд'їзди у 20 будинках

У Днiпрi продовжують системно вирiшувати нагальнi проблеми мешканцiв, ремонтуючи житловi будинки. Увага передусiм - аварiйним видам робiт. Ремонти проводять за зверненнями мешканцiв до Днiпровської мiської ради.

У багатоквартирному будинку №121 по просп. Яворницького виконують ремонт одразу в усiх шести пiд'їздах. Тут встановили новi металопластиковi вiкна на сходових клiтинах, дверi усерединi пiд'їздiв. Нинi оновлюють стiни.
"Спочатку зачистили стiни, потiм їх погрунтували. Зараз вже шпаклюємо. Пiсля цього шлiфуватимемо, бiлитимемо, фарбуватимемо, зокрема й перила, панелi, плiнтуси. Роботи виконали на 60%. Цiлком плануємо закiнчити до 15 квiтня", - розповiдає робiтниця ремонтної бригади Валентина Молочна.
За словами представника департаменту житлового господарства Днiпровської мiської ради Єгора Худякова, з початку року у двох десятках житлових будинкiв мiста оновили пiд'їзди. До кiнця весни планують зробити стiльки ж.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у житловому будинку за адресою: вул. Свєтлова, 63, закiнчили ремонт покрiвлi. Дому понад 120 рокiв. Дах тут був уже геть аварiйним, протiкав.
"Мешканцi звернулись до обслуговуючої компанiї - комунального пiдприємства "Жилсервiс-5" Днiпровської мiської ради - з проханням вiдремонтувати покрiвлю. Латковi ремонти не допомогли б вирiшити проблеми. Тому ухвалили рiшення - цiлком замiнити дах. Роботи виконали тут трохи менше нiж за тиждень. Площа невелика - майже 300 кв. м. Старе шиферне покриття замiнили на новий профлист. Також замiнили обрешiтку, влаштували паробар'єр. З початку року у мiстi вiдремонтували вже 55 покрiвель у житлових будинках. Йдеться як про м'який, так i жорсткий дах. Погода вже дозволяє продовжувати виконувати такi роботи", - зазначив Єгор Худяков.

Прочитано 96 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: