ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 05 квітня 2024 17:00

Мер Тернополя взяв участь у панельнiй дискусiї щодо реформування житлової полiтики

3 квiтня у Києвi вiдбулось експертне обговорення для просування реформи житлової полiтики в Українi. Захiд органiзували уряд України спiльно з групою Свiтового банку, Європейською комiсiєю та Європейським iнвестицiйним банком.

Пiд час заходу обговорили передумови реформування житлової полiтики для виконання євроiнтеграцiйних прагнень та вiдповiднiсть свiтовим стандартам.
Взяв участь у консультацiях i мiський голова Тернополя Сергiй Надал. Пiд час панельної дискусiї щодо ролi мунiципалiтетiв у житловiй реформi, Сергiй Надал акцентував на важливостi комплексної житлової стратегiї в Українi. Також надав пропозицiї щодо забезпечення житлом пiльгових категорiй населення та внутрiшньо перемiщених осiб.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, обговорення мало на метi залучити ключових партнерiв для обговорення проєкту закону "Про основнi засади житлової полiтики" та започаткувати розроблення нацiональної житлової стратегiї, як дорожньої карти для iмплементацiї реформи iз залученням широкого кола стейкхолдерiв.

Прочитано 127 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: