ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 27 квітня 2024 11:00

Францiя допомагає Харкову вiдновити водопостачання

Французька мiжнародна органiзацiя Action Against Hunger (ACF) надає матерiально-технiчну допомогу комунальному пiдприємству "Харкiвводоканал".

Як повiдомив заступник директора з виробництва комплексу "Харкiвводопостачання" Микола Завада, зокрема, мiжнароднi партнери передали понад 3,5 км труб рiзних дiаметрiв (вiд 160 до 630 мм).
"Вони застосовуються пiд час перекладання технiчно зношених та пошкоджених обстрiлами водоводiв. Це дозволяє забезпечувати безперебiйне водопостачання", - зазначив Микола Завада.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у свою чергу начальник управлiння з технiчного обслуговування внутрiшньобудинкових систем комплексу "Харкiвводовiдведення" Валерiй Харлан розповiв, що органiзацiя також своєчасно надала ремонтникам сучасну запiрну арматуру та обладнання для вiдкачування води.
"Пiсля руйнування комунiкацiй, викликаних обстрiлами агресора, головним завданням залишається оперативне вiдновлення подачi води та справна робота господарсько-побутової каналiзацiї. У цьому велике значення має наявнiсть у необхiднiй кiлькостi кульових кранiв. i завдяки зусиллям "Action Against Hunger" цю проблему успiшно вирiшили", - зазначив Валерiй Харлан.

Прочитано 109 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: