ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 29 квітня 2024 12:00

Харкiв вiдновить 1,5 км трубопроводiв у будинках

У Немишлянському районi в рамках пiдготовки об'єктiв КП "Харкiвводоканал" до експлуатацiї в осiнньо-зимовий перiод технiчний огляд провели в 14 будинках комунальної форми власностi, де замiнили понад 450 м мереж.

Як повiдомила начальник дiльницi Немишлянського району Iоланта Дика, зараз фахiвцi завершують перекладання 60 м трубопроводу холодного водопостачання на Салтiвському шосе.
Загалом у районi запланували провести масштабне оновлення у 36 будинках та капiтально вiдновити 1,5 км трубопроводiв. У роботi комунальники використовують сучаснi матерiали та технологiї, зокрема, встановлюють нову запiрну арматуру - крани перекриття. Надалi це допоможе значно знизити аварiйнiсть на внутрiшньобудинкових мережах.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, за тиждень бригади управлiння з технiчного обслуговування внутрiшньобудинкових систем комплексу "Харкiвводовiдведення" виконали поточний ремонт за 11 адресами в рiзних районах мiста. Сьогоднi роботи проводяться у 13 будинках на вулицях Волонтерськiй, Сергiя Борзенка, Амосова, Сергiя Грицевця, проспектах Гагарiна та Льва Ландау.

Прочитано 98 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: