ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 22 травня 2024 15:00

У 30 житлових будинках Днiпра оновлять опалення

У Днiпрi триває оновлення житлових будинкiв комунальної власностi. Головна увага - аварiйним ремонтам. Такий виконали по вул. Калиновiй, 100. Там бригади замiнили труби опалення у пiдвалi: прибрали металевi, що були встановленi ще при забудовi, а це близько 50 рокiв тому.

Цi труби вже давно вiдслужили термiн експлуатацiї, каже начальник iндустрiального району КП "Жилсервiс-5" ДМР Володимир Тiтов. Через те, що вони застарiли, опалювальний сезон у цьому будинку почався на два днi пiзнiше.
"За всю зиму мешканцi пережили 4 пориви, якi ми оперативно усували. Тож мiсто вирiшило пiсля завершення опалювального сезону замiнити труби на сучаснi пластиковi. Сподiваємось, наступний опалювальний сезон пройде без проблем у цьому будинку", - розповiв Володимир Тiтов.
Усього цьогорiч у 34 будинках Днiпра вже оновили опалення. А до кiнця лiта такi ж роботи проведуть ще у понад 30 домах.
Також бригади оновлюють i вимощення. Наприклад, у будинку №7 по вул. Квiтки Цiсик. Мiстяни скаржились, що старе вимощення з асфальту майже зруйнувалось i через це пропускало воду у пiдвали, а у квартирах на першому поверсi могла з'явитись сирiсть.
"Вимощення понад 60 рокiв не мiняли. Ми обстежили будинок i побачили, що воно зроблено з асфальту. Саме такий матерiал найбiльше пiдмиває вода. Тож ми вклали тут залiзобетонну подушку та залили бетоном. Цi матерiали найякiснiшi", - додав Володимир Тiтов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на сьогоднi вимощення вже оновили у 21 будинку, ще у 6 - виконають найближчим часом.

Прочитано 101 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: