ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 24 травня 2024 16:00

Харкiв готує внутрiшньобудинковi мережi до зими

У Слобiдському районi бригади комплексу "Харкiвводовiдведення" в рамках пiдготовки до опалювального сезону капiтально вiдремонтували комунiкацiї у 20 будинках.

Також комунальники замiнили близько 560 м трубопроводiв холодного водопостачання та понад 100 м мереж водовiдведення. Про це повiдомив заступник директора комплексу Олексiй Кучеревський.
За його словами, зараз фахiвцi завершують оновлення внутрiшньобудинкових систем холодної води у багатоповерхiвцi на пр. Байрона. Там вони додатково встановили нову запiрну арматуру, що дозволить вiдключати мiнiмальну кiлькiсть споживачiв у разi ремонтних робiт. Також масштабнi реконструкцiї комунiкацiй провели в будинках на вул. Киргизькiй, пр. Льва Ландау, пр. Петра Григоренка, в проїздi Садовому.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, загалом у Харковi з початку року масштабнi ремонтнi роботи провели у 259 будинках, де переклали 13 км комунiкацiй зi встановленням нового обладнання. Зараз у роботi комунальникiв - 12 об'єктiв, зокрема, на пр. Iндустрiальному, вул. Волонтерськiй, вул. Ахсарова, вул. Мироносицькiй, бул. Профспiлковому, Салтiвському шосе та iн.

Прочитано 123 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: