ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 27 травня 2024 13:00

Львiв приєднався до глобальної органiзацiї партнерств водоканалiв

ЛМКП "Львiвводоканал" стало членом Всесвiтньої органiзацiї партнерств водоканалiв GWOPA (Global Water Operators Partnerships Alliance). Це дасть можливiсть мати партнерства не тiльки з водоканалами Нiмеччини, але i з iнших країн.

"З початку вiйни в Українi нашi мiжнароднi партнери нам дуже допомагають. Вони дiляться досвiдом i надсилають рiзноманiтне обладнання. Зараз зокрема ми переймаємо iнженернi рiшення у рамках спiвпрацi з Дрезденом, Берлiном та Кельном. А членом нашої наглядової ради є Карiна Топп - генеральний директор Aarhus Vand A/S (Орхус, Данiя)", - розповiдають у ЛМКП "Львiвводоканал".
Заяву на вступ до Всесвiтньої органiзацiї партнерств водоканалiв керiвництво "Львiвводоканалу" написало минулого тижня у Мюнхенi, на IFAT 2024 - найбiльшiй виставцi галузi водної iндустрiї, де було зiбрано найсучаснiшi технологiї у сферi водопостачання, очистки води та стокiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у рамках виставки вiдбувся мiжнародний семiнар зi стандартизацiї у водному секторi, а також заходи "Вiдбудова України" та Get together, де українськi фахiвцi розповiли про виклики водної галузi України в часи вiйни.
Зокрема, Дмитро Ванькович, директор ЛМКП "Львiвводоканал", вiд iменi Асоцiацiї водоканалiв України виступив з доповiддю про потреби водного сектору в Українi у вiдбудовi та модернiзацiї держави. Також львiвська делегацiя обговорила з асоцiацiями нiмецьких та польських водоканалiв проєкт бенчмаркiнгу (порiвняння показникiв дiяльностi для встановлення орiєнтирiв i напрямкiв розвитку). Проєкт бенчмаркiнгу в Українi важливий для розумiння крокiв у досягненнi рiвня нiмецьких водоканалiв.
Також було проведено переговори з компанiєю Siemens щодо запровадження програмного забезпечення управлiння очисними спорудами.
"Встановлення партнерських вiдносин iз мiжнародними партнерами дозволяє "Львiвводоканалу" вдосконалювати якiсть своїх послуг та бути на однiй хвилi iз європейською iнженерною думкою", - переконанi у ЛМКП "Львiвводоканал".

Прочитано 82 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: