ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 29 травня 2024 17:00

Тернопiль облаштував пандус до Дому Ветерана

У Тернополi на просп. Злуки до примiщення, де розташований простiр для ветеранiв, захисникiв та членiв їх родин, встановили пандус для потреб осiб з iнвалiднiстю. Роботи з облаштування та встановлення пандуса виконали за кошти бюджету мiста.

""Дiм Ветерана" - це проєкт мого чоловiка Сергiя Коновала, який розумiв, що Тернополю необхiдний такий простiр. Адже важливо, щоб ветерани були серед своїх, могли спiлкуватись, розвиватись, адаптуватись, - розповiдає Ольга Коновал, дружина загиблого героя Сергiя Коновала, вiйськова волонтерка. - "Дiм Ветерана" працює з 2019 р. i наповнюється щодня. I саме це було мрiєю Сергiя. Однiєю з таких мрiй був пандус, бо серед наших бiйцiв, на жаль, маємо багато тих, хто пересувається на крiслi колiсному чи мають протези. Тому ми звернулись з проханням до Тернопiльської мiської ради допомогти облаштувати нам пандус. Щиро дякуємо мiсту i мiському головi за те, що пiдтримали нас i сьогоднi у нас є гарний пандус i, що важливо, з правильним кутом i є зручним. Нашi захисники вже випробували його i тепер буде комфортно вiдвiдувати усi нашi подiї".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у "Домi Ветерана" можна отримати рiзного виду допомогу для ветеранiв росiйсько-української вiйни, захисникiв України та їх близьких, сiмей загиблих героїв та безвiсти зниклих, внутрiшньо перемiщених осiб та усiх, хто пережив жахи повномасштабного вторгнення.

Прочитано 1268 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: