ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 30 травня 2024 15:00

У Харковi провели 25 тис. ремонтiв комунiкацiй

Бригади управлiння з технiчного обслуговування внутрiшньобудинкових систем комплексу "Харкiвводовiдведення" з початку року виконали 25 тис. ремонтiв на внутрiшньобудинкових системах.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, заявки харкiв'ян вiдпрацьовуються оперативно в день звернення.
"Звернення споживачiв завжди на особливому контролi i виконуються насамперед. Але паралельно бригади готують нашi об'єкти до експлуатацiї в осiнньо-зимовий перiод. Так, цього року вже замiнили понад 13,6 км внутрiшньобудинкових трубопроводiв у 276 будинках", - розповiв Олексiй Кучеревський, заступник директора комплексу "Харкiвводовiдведення".
За його словами, масштабнi реконструкцiї систем проводять на пр. Байрона, вул. Академiка Богомольця, вул. Владислава Зубенка, вул. Георгiя Тарасенка та iн. Оновлення комунiкацiй проводять з мiнiмальним iнтервалом вiдключення послуг.
"Наприклад, на проспектi Байрона мешканцi були без води менше 6 годин, а в будинку замiнили 300 м зношеної дiлянки трубопроводу холодної води з врiзкою 48 стоякiв, встановленням нового обладнання та запiрної арматури", - зазначив Олексiй Кучеревський.

Прочитано 106 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: