ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 03 червня 2024 17:00

У Днiпрi лiквiдували вже 12 смiттєзвалищ

У Днiпрi триває лiквiдацiя стихiйних смiттєзвалищ. Одне з таких утворилося в АНД районi по вул. Швидкiснiй. Про нього повiдомили мiсцевi жителi до департаменту екологiчної полiтики Днiпровської мiської ради.

"Дякуємо комунальним службам за їх роботу. Вивезли дуже багато i продовжують роботу далi", - подiлилась мiсцева мешканка Людмила.
Роботи iз лiквiдацiї стихiйних смiттєзвалищ розпочались на початку квiтня. Саме це стало дванадцятим.
"Цього разу це несанкцiоноване смiттєзвалище у АНД районi. Звiдси комунальники протягом тижня вивезуть близько 220 т смiття. Велика територiя, берегова лiнiя, працює технiка i група комунальникiв. Закликаємо мiсцевих мешканцiв заключати договори з офiцiйним перевiзником, виносити смiття до смiттєвих бакiв та слiдкувати за санiтарним станом прилеглих територiй", - прокоментувала заступниця директора департаменту екологiчної полiтики Днiпровської мiської ради Iрина Козлова.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вона також нагадала, що такi звернення вiд мешканцiв надходять до департаменту екологiчної полiтики. Вони обробляються спiльно з представниками районних адмiнiстрацiй. Стихiйними смiттєзвалищами вважаються безхазяйнi вiдходи, оскiльки неможливо визначити їхнiх власникiв. Такi територiї обстежуються комiсiйно i проводиться робота з прибирання, аби мiсто ставало чистiшим.

Прочитано 87 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: