ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 11 червня 2024 12:00

Днiпро ретельно готується до зими

Днiпро продовжує комплексну пiдготовку до наступного опалювального сезону. Усi роботи проводять заздалегiдь - враховуючи досвiд попереднiх зим, якi мiсто перебуло в умовах великої вiйни, а також складнi прогнози на перiод цьогорiчних холодiв.

"Ми починаємо готуватися до наступного опалювального сезону вже зараз - влiтку. Торiк ми анонсували придбання найпотужнiшої газопоршневої станцiї Jenbacher, яка на той час була другою за потужнiстю в країнi. Вона добре себе зарекомендувала взимку. Зараз вона повнiстю встановлена, обладнана всiм необхiдним. I вже працюватиме стацiонарно на однiй з котелень мiста", - зазначив мер Днiпра Борис Фiлатов пiд час перевiрки робiт на правому березi.
Крiм облаштування газової станцiї, тут також повнiстю замiнили старi вiкна, поставили новий котел та насоснi агрегати. Вони бiльш енергоефективнi та споживають майже вдвiчi менше електроенергiї.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, загалом до зими по мiсту капiтально вiдремонтують ще 29 котлiв та встановлять понад 50 енергоощадних насосiв. Де потрiбно - замiнять також дiлянки теплових мереж та iзоляцiї. Водночас, завдяки домовленостям Фiлатова, Днiпро системно отримує генератори вiд iноземних мiст-партнерiв.

Прочитано 89 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: