ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 20 червня 2024 12:00

Львiв допоможе вiдновити вiкна та дверi, якi пошкодили росiйськi "шахеди"

У Львовi розпочався прийом документiв вiд мешканцiв на отримання компенсацiї за пошкодженi вiкна i дверi. Також мiсто надасть компенсацiйнi ваучери двом пiдприємцям, будiвлi яких зазнали руйнувань, i допоможе Державному науково-дослiдному контрольному iнститутi ветеринарних препаратiв та кормових добавок обстежити та вiдновити зруйнований корпус. Про це йшлося на позачерговому засiдання мiської комiсiї ТЕБ i НС щодо наслiдкiв нiчної атаки

"Внаслiдок нiчної атаки на Львiв 19 чеврня, у Малеховi було пошкоджено 1 багатоквартирний будинок i 15 приватних. Було вибито понад 105 вiкон i пошкодженi вхiднi дверi. Також було зруйновано корпус науково-дослiдного iнституту ветеринарних препаратiв, що на вул. Донецька, 11, у Львовi. У с. Малехiв i м. Дублянах розпочали приймати документи вiд мешканцi на отримання компенсацiї вiд мiста за пошкодженi вiкна i дверi. Компенсацiя за одне вiкно становить до 12 тис. грн., а на вхiднi у квартиру чи будинок дверi - до 8 тис. грн. Також постраждало 2 пiдприємцi - зруйнована частина їхнього майна. Вони зможуть отримати компенсацiйнi ваучери на суму до 500 тис. грн. Окрiм того, будемо допомагати науковому iнституту", - повiдомив Андрiй Москаленко, перший заступник мiського голови Львова, голова мiської комiсiї ТЕБ i НС.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, за iнформацiєю вiд Державного науково-дослiдного контрольного iнституту ветеринарних препаратiв та кормових добавок, нiхто з працiвникiв закладу не постраждав i архiв iнституту залишився неушкодженим.
"Наш iнститут - єдиний, який займається реєстрацiєю всiх ветеринарних препаратiв, що надходять з усього свiту. Через обстрiл у нас пошкоджено один корпус - понищене обладнання, мiкроскопи. Зараз з ураженої будiвлi потрiбно забрати те обладнання, яке вцiлiло, i максимально швидко перейти до вiдновлювальних робiт. Площа корпусу - понад 800 кв. м, там знаходилося 4 лабораторiї," - пояснили представники iнституту.

Прочитано 76 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: