ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 27 червня 2024 13:00

Сонце допоможе "Львiвсвiтлу" працювати

Стратегiчно важливе комунальне пiдприємство мiста "Львiвсвiтло" облаштує на вул. Лiнкольна, 8, дахову сонячну електростанцiю для власних потреб. Як пояснив керiвник пiдприємства Андрiй Панас, сонячна електростанцiя має забезпечити життєдiяльнiсть i виконання основних функцiй роботи пiдприємства, зокрема роботу диспетчерських служб - лiфтової i зовнiшнього освiтлення. Вiдтак вiдповiдне рiшення про надання функцiї замовника на проєктування та виконання робiт пiдтримав виконавчий комiтет Львiвської мiської ради.

"У теперiшнiй час дуже важливо, щоб нашi служби могли оперативно реагувати на всi робочi моменти. Встановлення сонячної електростанцiї, найперше, має забезпечити роботу наших диспетчерських служб, зокрема лiфтової, яка приймає звернення вiд мешканцiв про застрягання у лiфтах. Навiть бiльше, вона може дистанцiйно вмикати i вимикати деякi лiфти. Також важливо, щоб стабiльно працювала наша диспетчерська служба зовнiшнього освiтлення. А надлишок електроенергiї плануємо використовувати для заряджання електромобiлiв, якi плануємо придбати для наших аварiйних бригад", - пояснив Андрiй Панас.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, за його словами, облаштувати дахову сонячну електростанцiю на вул. Лiнкольна, 8, планують до кiнця лiта.
"Це дуже важливе рiшення i його потрiбно масштабувати для iнших", - наголосив Андрiй Москаленко, перший заступник мiського голови Львова.

Прочитано 65 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: