ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 27 червня 2024 16:00

Харкiв отримав комунальну спецтехнiку з Нiдерландiв

Комунальнi пiдприємства Харкова отримали 16 одиниць спецiальної технiки.

Гуманiтарну допомогу передали нiдерландськi партнери Renewi Nederland B. V. та Bas Word за сприяння керiвника ТОВ "Агроiнвест Холдинг Старовiрiвка" Олега Кiяшка. Так, дев'ять смiттєвозiв та сiм причепiв отримали КП "Шляхрембуд" i КП "Комплекс з вивозу побутових вiдходiв".
Як зазначив заступник мiського голови - директор Департаменту будiвництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, транспорт почнуть використовувати в роботi вже найближчим часом.
"Ця технiка буде використовуватися i для поточних потреб, тобто вивезення смiття, i для розчищення завалiв на мiсцях обстрiлiв. У нас постiйно накопичується велика кiлькiсть бетону, скла i цегли на мiсцях "прильотiв". Тому вже буквально завтра ця технiка поїде виконувати свої завдання", - зазначив Дмитро Липовий.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, директор з транспорту ТОВ "Агроiнвест Холдинг Старовiрiвка" Iлля Калугiн повiдомив, що це вже друга партiя транспорту, яка передається в Харкiв. Першу торiк отримали представники ДСНС.
"Керiвник нашої компанiї - харкiв'янин. Йому не байдуже це мiсто i його люди. В цiлому ж проєкт став можливим завдяки кооперацiї двох голландських компанiй з нашою, українською. Впевнений, що ця технiка стане у нагодi Харкову", - зазначив Iлля Калугiн.

Прочитано 92 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: