ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 27 червня 2024 18:00

У дворах Днiпра модернiзують зовнiшнє освiтлення

У Днiпрi продовжують модернiзовувати зовнiшнє освiтлення, зокрема й у дворах багатоквартирних будинкiв. Нинi роботи тривають по вул. Калиновiй, 82, 82-А, 82-Б, та вул. Галини Мазепи, 69-71. Тут цiлком замiнюють старi елементи мережi. Через їхнє пошкодження освiтлення не усюди працювало. Демонтували 34 старi опори, повiтряну лiнiю, свiтильники з натрiєвою лампою.

"На замiну старих опор встановили новi. Окрiм того, улаштували додатково ще 9 опор. Встановимо 54 оцинкованi кронштейни. Таку ж кiлькiсть сучасних свiтлодiодних свiтильникiв, якi бiльш енергоощаднi за натрiєвi. Монтуємо близько 1,5 км нової повiтряної лiнiї iз самонесного iзольованого проводу (СIПу). Вiн iзольований, а вiдтак - i безпечний. Окрiм того, вiн бiльш стiйкий до рiзних погодних умов. На цiй локацiї працює бригада з 12 осiб. Роботи плануємо закiнчити вже цього тижня, - розповiв начальник експлуатацiйно-технiчного району №3 КП "Мiськсвiтло" Олег Коротушенко. - Роботи з утримання зовнiшнього освiтлення проводяться у рiзних районах мiста. Через обмеження, пов'язанi з економiєю електроенергiї, нинi зовнiшнє освiтлення у Днiпрi працює на 30%".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у Днiпрi з початку року вiдремонтували та модернiзували зовнiшнє освiтлення на 145 об'єктах.

Прочитано 66 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: