ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 30 червня 2024 12:00

У Днiпрi встановлюють вибитi ракетною атакою вiкна

У Днiпрi триває встановлення вiкон у будинках ОСББ, що постраждали внаслiдок ракетної атаки рф 4 червня. Це 8 домiв, у яких пошкоджено чи вибито 77 вiкон, 24 дверi, 6 склопакетiв.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у квартирi днiпрянки Нiни Норм, яка мешкає у будинку №17 по вул. Нацiональної Гвардiї, якраз монтують новi склопакети: вiкно у кiмнатi та вiкно з дверима у кухнi.
"У моїй квартирi постраждали два вiкна та дверi - на кухнi та у спальнi. Пiсля ворожої атаки повiдомили про це головi правлiння нашого ОСББ. Вiн зiбрав усю iнформацiю щодо пошкоджень у квартирах i передав у вiдповiдний департамент мерiї. До нас приїхали, зробили замiри. Зараз вже встановлюють новi вiкна та дверi. Ми дуже вдячнi за те, що мiсто допомогло", - каже панi Нiна.
За словами директора департаменту з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiської ради Святослава Ткаченка, в ОСББ "Уральська 17" було вибито 6 вiкон та 4 дверi. Сьогоднi почали встановлювати новi.
"Лiквiдовувати всi ушкодження вiд ракетного удару 4 червня у постраждалих будинках ОСББ почали на початку тижня. Цiлком закiнчити роботи планують до 1 липня. Для ОСББ та мешканцiв - це цiлком безкоштовно", - зауважив Святослав Ткаченко.

Прочитано 100 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: