ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 01 липня 2024 13:00

У Днiпрi вiдремонтували вже 40 лiфтiв

Днiпро пiклується про комфорт та безпеку мешканцiв. Для цього у мiстi продовжують ремонтувати пiдiймачi. Один з таких оновлюють у будинку по проспекту Героїв, 40, у 15-ому пiд'їздi.

"Вiн кiлька разiв за рiк зупинявся. Я живу на сьомому поверсi, тож у такi днi доводилось ходити пiшки, хоча служба завжди реагувала швидко та усувала несправностi", - розповiла мешканка Олена.
Те саме пiдтверджує i Олександр. Чоловiк мешкає у цьому будинку з 1979 р. Каже, вiдтодi жодного часу пiдiймач не оновлювали.
"Вiн частенько ламався, i хоча аварiйна служба робила все можливе, але вже настав час його мiняти. Тож ми радi, що нам його ремонтують i дуже чекаємо, коли завершать роботи", - розповiв Олександр.
Нинi тут майже завершили оновлення обладнання та кабiни. Пiдрядники кажуть, старе було вже зношене i ремонту не пiдлягало. Тож провели повну замiну.
"Це обладнання не мiнялося ще з часiв зведення будинку. Тож на сьогоднi ми вже замiнили кабiну, лебiдку та канати. Обладнання у нас вiд iталiйського виробника, одне з найкращих на ринку. Адже ранiше, до вiйни, ми встановлювали могильовське (бiлоруського виробника), але зараз, звiсно, запчастини звiдти нiхто купувати не буде. А саме це, iталiйське, ми вже як 4 роки встановлюємо у мiстi, i воно себе гарно показало. Роботи ми розпочали кiлька тижнiв тому. Плануємо завершити за тиждень-другий. Ремонт призупиняли через вiдключення свiтла", - розповiв головний iнженер ТОВ ВТО "Днiпро-лiфт" Євген Єрмаков.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, усього з початку року у Днiпрi вiдремонтували 40 аварiйних лiфтiв.
"Зараз у роботi ще 10 лiфтiв, якi ми плануємо завершити до кiнця липня. Щодня лiфтовi служби, якi обслуговують пiдiймачi у будинках днiпрян, отримують понад 100 заявок на день щодо застрягання у лiфтi. Тож вкотре звертаюсь до днiпрян, аби вони стежили за графiками вiдключень свiтла, адже потрiбно розумiти, що зараз на лiфтових пiдприємствах є нестача кадрiв у зв'язку з мобiлiзацiєю, i вони не встигають оперативно об'їхати будинки. Якщо ви застрягли, не панiкуйте та повiдомте за телефоном, який вказано у кабiнах. Фахiвцi, як тiльки зможуть, одразу приїдуть", - розповiв директор департаменту житлового господарства Днiпровської мiської ради Сергiй Файфер.

Прочитано 68 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: