ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 01 липня 2024 15:00

У Днiпрi згорiлий дах вiдремонтували на 35%

У Днiпрi вже два тижнi триває капiтальний ремонт даху будинку на вул. Єфремова, 2-А. 14 березня там сталася масштабна пожежа, вiд якої вигорiв дах i постраждали тепловi комунiкацiї. Того дня Марiя разом з родиною була вдома.

"Я спочатку почула неприємний запах, думала, щось не вимкнула. Потiм вже дивлюсь - приїхали рятувальники. Вийшла у двiр i побачила, що горить дах. Дуже налякались. Дякуючи професiйнiй роботi усiх служб, все загасили. Моя квартира на третьому поверсi, тож вона не постраждала. Але ми всi дуже чекаємо, коли полагодять дах. Бачимо, як хлопцi працюють: з ранку i до пiзнього вечора, у суботу також", - подiлилась мешканка будинку №2-А по вул. Єфремова Марiя Рудакова.
Роботи тут розпочали 18 червня. Пiдрядники кажуть, вимкнення свiтла не заважає їм працювати.
"У нас є генератор, тож вимкнення свiтла нам не завада. Зараз вже переклали парапети по всьому периметру даху. Вiн буде з металочерепицi. По матерiалу ви самi можете переконатись, що балки в нас величезнi та мiцнi, тож запевняю, що цей дах кiлька десяткiв рокiв прослужить", - розповiв представник пiдрядної органiзацiї Олександр Глащенко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на сьогоднi тут вже виконано 35% робiт саме по капiтальному ремонту покрiвлi. Роботи проводять згiдно з проєктно-кошторисною документацiєю, яка пройшла експертизу.
"Пiд час пожежi тут також пошкодились димовi канали та система опалення на горищi. Усе це вiдновлять одразу, як тiльки завершать капiтальний ремонт покрiвлi. За цiєю адресою ми ремонтували дах ще у 2018 р. Тодi капiтальний ремонт покрiвлi був зроблений згiдно з проєктом i нiяких проблем не було. Те, що у цiй пожежi немає вини пiдрядної органiзацiї, яка ремонтувала дах, - пiдтверджено актом ДСНС. Усi роботи плануємо завершити за два мiсяцi", - розповiла заступниця директора департаменту житлового господарства Днiпровської мiської ради Тетяна Редько.

Прочитано 73 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: