ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 01 липня 2024 16:00

У Львовi вiдремонтували ще один балкон

У Львовi дiє програма ремонту балконiв, у будинках, якi не є пам'ятками. Минулого року, завдяки цiй програмi було вiдремонтовано 49 балконiв - 40 iндивiдуальних балконiв та 9 загального користування.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, цього року вдалося вiдремонтувати 21 балкон, на 34 балконах тривають ремонтнi роботи. Зокрема, як повiдомили у Франкiвськiй районнiй адмiнiстрацiї, нещодавно завершився ремонт 2 балконiв у будинку на вул. Героїв УПА, 78.

"На сьогоднi у Львовi дiє вiдповiдна програма, що на умовах спiвфiнансування: 80% коштiв платить мiсто, а 20% - мешканцi, можна провести ремонт балкону. За цiєю програмою у 2023 р. вiдремонтовано 49 балконiв, з яких 40 iндивiдуальних балконiв та 9 загального користування. Фiнансова частка мiста тут становила 4,3 млн. грн. Цього року вже вдалося вiдремонтувати 21 балкон, на 34 балконах тривають ремонтнi роботи. Найбiльше балконiв плануємо вiдремонтувати цьогорiч у Галицькому районi. Зрештою, у цьому районi i є найбiльше балконiв. У середньому ремонт одного балкону коштує 60-100 тис. грн. Тут варто вiдзначити, що балкони - це приватна власнiсть. Тому мешканцi зобов'язанi пильнувати, щоб ця частина їх помешкання була у належному станi", - наголошують у департаментi житлового господарства та iнфраструктури ЛМР.
Минулого року у Львовi провели обстеження усiх балконiв у багатоквартирних житлових будинках. У незадовiльному станi виявили 9270 iндивiдуальних балконiв i 4201 балконiв загального користування. Вiдтак, мешканцям - власникам квартир з аварiйних балконiв, розповiли, якими програмами можна скористатися, щоб вiдремонтувати свiй балкон.

Прочитано 72 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: