ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 02 липня 2024 15:00

У днiпровському ЖБК повнiстю замiнили машинне вiддiлення лiфтiв

У Днiпрi триває оновлення будинкiв ОСББ та ЖБК за мiською програмою спiвфiнансування. За аварiйнi ремонти лiфтового обладнання мешканцi сплачують всього 10% загальної вартостi. Iншi 90% оплачує мiсто.

У ЖБК №220 (ж/м "Покровський", 3-П) нещодавно завершився капiтальний ремонт лiфтового обладнання. У цьому багатоквартирному будинку 4 пiд'їзди. Цього року були замiненi станцiя керування та лебiдка у першому та другому пiд'їздах, а також кабiна в четвертому пiд'їздi. Торiк замiнили станцiю керування та лебiдку у третьому та четвертому пiд'їздах, а також кабiни у першому-третьому пiд'їздах.
"Таким чином на сьогоднi в усiх чотирьох пiд'їздах машинне вiддiлення лiфтiв оновлено. А ще у попереднi роки нам утеплили частину будинку, замiнили електромережi, зробили покрiвлю. На майбутнє теж хочемо подаватися на програму спiвфiнансування. Хочемо продовжувати утеплення, зробити вимощення, ремонти у пiд'їздах. Дуже хорошу фiнансову пiдтримку надає мiсто. Своїми силами ми такi дороговартiснi роботи не зробили б", - каже голова правлiння ЖБК №220 Iрина Куваннiкова.
"Торiк у цьому будинку усунули аварiйну ситуацiю з лiфтовим обладнанням у двох пiд'їздах. I цього року також це зробили ще у двох. Замiнили аварiйнi двигуни на новi й кабiну у четвертому пiд'їздi. З початку року за програмою спiвфiнансування виконали 104 заявки: 20 покрiвель, 30 сантехнiчних систем, 30 електромереж, 23 лiфтових обладнання та 1 укриття. Нинi у роботi 107 заявок", - сказав директор департаменту з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiської ради Святослав Ткаченко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, пiд час iнспекцiйного об'їзду вiн перевiрив виконаний ремонт лiфтового обладнання i в будинку ЖБК №343 (вул. Марiї Лисиченко, 9). Тут була аварiйна ситуацiя з тросами та обладнанням лiфтiв. Роботи виконали у двох пiд'їздах.
"Кабiнки, троси та усе iнше обладнання - цiлком новi. З лiфтами була вже аварiйна ситуацiя. Вони часто зупинялися, люди застрягали. Ранiше за програмою спiвфiнансування нам зробили дверi та вiкна у лiфтових. Вдячнi за таку пiдтримку", - пiдкреслила мешканка будинку Людмила Бордо.
"Мотори, троси та iнше обладнання у лiфтових вже було аварiйним. Голова ЖБК звернувся до департаменту, аби усунути аварiйну ситуацiю. Розглянули заявку, взяли у роботу, i зараз вже все зроблено. Замiнили кабiни на новi сучаснi, обладнання в лiфтовiй", - додав Святослав Ткаченко.

Прочитано 104 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: