ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 02 липня 2024 18:00

Днiпро заощаджуватиме 30% електроенергiї

У Днiпрi триває модернiзацiя мереж зовнiшнього освiтлення. Комунальники роблять все можливе, аби у мiстi економити свiтло. Для цього вони встановлюють сучаснi LED-свiтильники, якi здатнi заощаджувати електроенергiю на 30%.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, нинi оновлення триває на вул. Радiснiй, що на ж/м "Сокiл". Там востаннє такi роботи проводили з десяток рокiв тому. Термiн експлуатацiї обладнання вже завершився i його необхiдно замiнювати. Фахiвцi з КП "Мiськсвiтло" працюють там уже тиждень.
"Ми демонтуємо тут 35 кронштейнiв i стiльки ж свiтильникiв з натрiєвими лампами потужнiстю 70 ват. А на замiну встановимо таку саму кiлькiсть нових кронштейнiв i свiтильникiв. Останнi будуть LED та потужнiстю 30 ват. Таким чином вулиця буде яскравiшою, i водночас це буде економити енергоресурс. Також змонтуємо тут 1,2 км нової повiтряної лiнiї iз самонесного iзольованого проводу. Роботи плануємо завершити до кiнця тижня. З початку року наше пiдприємство вже модернiзувало 145 об'єктiв у Днiпрi. На них ми замiнили 2077 свiтильникiв, змонтували близько 60 км нової повiтряної лiнiї та замiнили 499 опор. Роботи продовжуємо, аби до кiнця року цi цифри збiльшились щонайменше вдвiчi", - зазначив начальник виробничо-технiчного вiддiлу КП "Мiськсвiтло" Днiпровської мiської ради Андрiй Кравець.

Прочитано 64 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: