ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 04 липня 2024 16:00

У Харковi виконали бiльше 31,5 тис. ремонтiв на внутрiшньобудинкових системах

Бригади управлiння з технiчного обслуговування внутрiшньобудинкових систем комплексу "Харкiвводовiдведення" цього року замiнили 16,8 км трубопроводiв та впорядкували комунiкацiї в 339 будинках.

Як повiдомив заступник директора комплексу Олексiй Кучеревський, особливу увагу придiляють зверненям мiстян. За пiвроку бригади управлiння виконали бiльше 31,5 тис. ремонтiв на системах.
"Минулого тижня капiтально вiдновили мережi в 17 будинках. Роботи продовжуються в 15 будинках на пр. Гагарiна, пр. Героїв Харкова, вул. Владислава Зубенка та iн. З випередженням графiка в усiх районах проводиться пiдготовка об'єктiв до експлуатацiї в осiнньо-зимовий перiод", - зазначив Олексiй Кучеревський.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, в Основ'янському районi ремонтники закiнчують замiну 100 м дiлянки трубопроводу холодного водопостачання в будинку на вул. Павла Тичини. Фахiвцi також встановили нову зливову каналiзацiю в однiй з будiвель на пр. Гагарiна.
"Цього року капiтально вiдремонтували та замiнили 700 м внутрiшньобудинкових систем водопроводiв та 260 м водовiдведення. Також реконструюємо та мiняємо технiчно зношенi зливовi каналiзацiйнi мережi. Роботи проводимо без вiдключення послуг", - розповiв начальник районної служби Вiталiй Федiн.

Прочитано 85 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: