ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 15 липня 2024 14:00

Днiпро виконав 100 заявок за програмою спiвфiнансування для будинкiв ОСББ та ЖБК

У Днiпрi триває реалiзацiя проєктiв за програмою спiвфiнансування для будинкiв ОСББ та ЖБК. Соту, ювiлейну, заявку втiлили у будинку №160 по вул. Робочiй. Там через вiдключення свiтла виникали проблеми з електрикою. У бiльшостi мешканцiв навiть з ладу виходила технiка. Тож ОСББ вирiшило взяти участь у програмi спiвфiнаснування.

"Ранiше ми всi роботи проводили власними силами. Нам вистачало коштiв на вимощення навколо будинку, замiну станцiї в лiфтах, оновлення труб холодної води, опалення та зливової каналiзацiї. В одному пiд'їздi замiнили кабiну лiфту. А також встановили домофони та вхiднi дверi. А торiк вперше вирiшили взяти участь у програмi спiвфiнансування i не пошкодували. Дуже задоволенi цiєї програмою, роботи виконали якiсно. I ми спалити за них 125 тис. грн., а 375 тис. надало мiсто", - розповiла керуюча будинком ОСББ "Робоча 160" Наталiя Зiкрань.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, завдяки цим роботам тепер у будинку немає ризику, що вигорить щитова, а також прибори у квартирах не виходитимуть з ладу. На наступний рiк цей будинок вже запланував замiнити електрику i в iнших пiд'їздах. Загалом цьогорiч департамент з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiської ради отримав рекордну кiлькiсть заявок на програму спiвфiнансування за всю iсторiю її iснування - 591.
"Станом на липень по мiсту вже виконано понад 100 ремонтiв. Цьогорiч загалом ми плануємо виконати понад 300 заявок. Станом на зараз у роботi перебуває ще близько 150 заявок. I ще понад 50 зробимо до кiнця року. Спочатку ми виконуємо аварiйнi ремонти - це замiна електрики, труб холодного водопостачання, опалення, капiтальний ремонт лiфтiв та ремонт даху. I вже пiзнiше втiлюємо й iншi види робiт. У топi цьогорiч - капiтальнi ремонти лiфтiв, адже там програма спiвфiнансування дiє iнакше: 10% сплачують мешканцi, решту покриваємо ми. Також нагадаю, що нинi триває прийом документiв на програму спiвфiнансування на 2025 р. Завершиться прийом заяв 30 вересня", - розповiв начальник органiзацiйного вiддiлу департаменту з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiської ради Владислав Макарець.

Прочитано 97 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: