ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 16 липня 2024 17:00

Днiпро на 60% готовий до опалювального сезону

У Днiпрi триває пiдготовка до опалювального сезону. У мiських котельнях активно ремонтують котли, мiняють тепломережi та встановлюють енергоефективнi насоси. У 2024 р. вже капiтально вiдремонтовано 60% котлiв (вiд запланованих).

"Наше пiдприємство опалює 80% Днiпра, тож ми розумiємо всю вiдповiдальнiсть. На однiй з районних котелень, яка опалює 17 житлових будинкiв, технiкум, 2 школи та дитячий садочок, було вiдремонтовано котли, встановлено новi газовi пальники. Це дозволить заощадити 10-15% газу. Зараз ми готовi до опалювального сезону на 60%", - прокоментував Володимир Бiлан, заступник директора КП "Теплоенерго" Днiпровської мiськради.
Роботи з пiдготовки до зими активно тривають i на iнших об'єктах КП "Теплоенерго".
"На цiй котельнi була проведена модернiзацiя двох котлiв. Замiнена трубна частина котла. Це пiдвищує коефiцiєнт корисної дiї i заощаджує енергоресурс. Також замiненi пальники. Вони електричнi та працюють автоматично. Це безпечно та енергоефективно. Також було встановлено новий мережевий насос. Це дасть можливiсть використовувати меншу кiлькiсть енергiї для виконання того ж завдання", - зазначив Дмитро Гризов, в.о. заступника начальника теплової дiльницi КП "Теплоенерго".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, загалом станом на 15 липня виконанi наступнi роботи:
- капiтально вiдремонтували 18 котлiв (62% вiд запланованого);
- замiнили 21,6 км теплових мереж (60% вiд запланованого);
- замiнили 15,37 км iзоляцiї теплових мереж (60% вiд запланованого);
- встановили 31 енергоощадний насос (60% вiд запланованого).
Усi роботи виконують згiдно з графiком.

Прочитано 22 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: