ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 19 липня 2024 14:00

У Харковi встановлюють когенерацiйнi установки та модульнi котельнi

Харкiвський мiський голова Iгор Терехов розповiв про роботи, якi ведуться на об'єктах теплоенергетики в рамках пiдготовки мiста до зими, на засiданнi Регiонального офiсу мiжнародного спiвробiтництва.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, головною темою засiдання стала пiдготовка Харкiвщини до опалювального сезону. Участь у заходi взяли Верховний комiсар ООН у справах бiженцiв Фiлiппо Грандi, представники профiльних мiнiстерств та мiжнародних органiзацiй, що працюють у регiонi.
Iгор Терехов подякував мiжнародним партнерам, якi пiдтримують Харкiв на шляху децентралiзацiї систем тепло- та водозабезпечення.
За його словами, 2 млрд. грн. на вiдновлення енергосистеми мiста видiлила держава.
"Я дуже вдячний усiм, хто допомагає нам сьогоднi. Крок за кроком Харкiв виконує необхiдну роботу, щоб встигнути замовити, привезти та встановити усе необхiдне обладнання, адже ми не можемо допустити ситуацiї, щоб взимку понад мiльйон людей, якi живуть тут, залишилися без свiтла, гарячої води i тепла. Ми вже встановили 22 когенерацiйнi газовi установки та 31 блочно-модульну котельню на об'єктах тепломереж", - зазначив мер.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: