ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 23 липня 2024 12:00

У Львовi мешканцям та бiзнесу розкажуть про встановлення сонячних електростанцiй

Iнститут мiста спiльно з Мережею центрiв едукацiї органiзовує захiд для мешканцiв Львову, ОСББ та бiзнесу "Встановлення сонячних електростанцiй на дахах будинкiв. Вiд теорiї до практики". На подiї, яка вiдбудеться 24 липня, обiцяють розказати, як, де i за якi кошти мешканцi можуть встановити альтернативнi джерела енергiї.

Вiдсутнiсть електроенергiї через ракетнi атаки змушує шукати альтернативнi джерела енергiї. Вулицi мiста заповненi генераторами, але є бiльш екологiчнi варiанти, якi не лише постачають енергiю, а й не забруднюють довкiлля, - сонячнi електростанцiї.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у Львовi вже є успiшнi приклади встановлення сонячних електростанцiй як мешканцями, так i бiзнесом, i вони готовi дiлитися своїм досвiдом. Львiвська мiська рада пiдтримує розвиток альтернативних джерел електроенергiї, а банки готовi фiнансувати такi проєкти.
На подiї можна буде дiзнатись:
- теорiю про потенцiал сонячної енергетики у громадi;
- практичний досвiд встановлення сонячних електростанцiй;
- можливостi отримання фiнансування вiд банкiв та пiдтримку вiд Львiвської мiської ради.
"Бачучи ситуацiю у мiстi в сучасних реалiях, кожен мешканець шукає способи, як зробити себе максимально "cтiйким" до енергетичних викликiв сьогодення. Сонячна енергiя, як альтернатива, є чудовим кейсом, який допоможе стати бiльш незалежним вiд центрального енергопостачання", - наголошує Юра Полянський, менеджер з регiонального розвитку iнституту мiста.

Прочитано 19 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: