ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 23 липня 2024 13:00

У Днiпрi замiнили 21 км теплових мереж

Днiпро продовжує пiдготовку до нового опалювального сезону, яку мiсто розпочало одразу, як завершили минулий. Нинi активнi роботи тривають в Iндустрiальному районi. На однiй iз локацiй йде замiна пiдземних теплотрас, якi є ключовими компонентами iнфраструктури, що забезпечує теплом мiстян. Протягом року цi системи працюють на повну потужнiсть.

Однак довгий час експлуатацiї та корозiя можуть призвести до втрат ефективностi i навiть аварiй. Регулярна ревiзiя дозволяє вчасно виявляти i виправляти потенцiйнi проблеми та пошкодження.
"Тут до початку ремонту провели усi необхiднi пiдготовчi заходи: розкрили пiдземнi теплотраси, демонтували плити та старi труби. Пiсля цього вже встановили приблизно 800 метрiв нової труби. Завдяки цьому у будинки днiпрян якiснiше подаватиметься опалення, не буде ризикiв прориву. На сьогоднi по мiсту замiнили вже 21,6 км теплових мереж, що становить 60% вiд запланованих робiт на цей рiк", - розповiв директор КП "Теплоенерго" Днiпровської мiської ради Андрiй Клименко
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiн також перевiрив завершення робiт з iзоляцiї наземної теплової мережi.
"На однiй iз дiлянок цього району вже завершили iзоляцiю труб. Тут замiнили майже 600 м. Це сучасна iзоляцiя, яка дозволить економити енергоресурси взимку i мiнiмiзує тепловтрати. Загалом по всьому мiсту в рамах пiдготовки до опалювального сезону 2024-2025 рр. вiдновленню пiдлягають близько 26 км мереж. Станом на сьогоднi виконано роботи на 60%", - розповiв Андрiй Клименко.
Вiн також додав, що iзоляцiю вiдновлюють не лише на територiях котелень, а й за пропозицiями, що надходять вiд мiстян. Складається план з обсягами та адресами, i за сприятливих погодних умов фахiвцi виконують данi роботи.
На сьогоднi мiсто готове до нового опалювального сезону на 60%.

Прочитано 19 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: