ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 26 липня 2024 16:00

У Львовi вiдремонтували 7 аварiйних балконiв

Вже 7 аварiйних балконiв вiдремонтували у Личакiвському районi за програмою спiвфiнансування, коли 80% вартостi оплачує мiсто, а 20% - мешканець, що є власником помешкання, де розташований балкон. Ще 3 балкони зараз в роботi.

"Аварiйнi балкони отримують нове життя. Дякуємо свiдомим мешканцям. Завдяки спiвпрацi у нашому районi вже вiдремонтували 7 iндивiдуальних аварiйних балконiв, а же 3 - в роботi. Зокрема, вiдремонтували балкони на вул. Пекарськiй, 21, вул. Смольського, 1, вул. Руфа, 41, вул. Мечникова, 7 та 15, вул. Корольова, 10, та вул. Кривоноса, 8. А в роботi балкони на вул. Кльоновича, вул. Левицького, 91, та вул. Тарнавського, 17", - повiдомили у Личакiвськiй районнiй адмiнiстрацiї.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, минулого року у Львовi провели обстеження усiх балконiв у багатоквартирних житлових будинках. У незадовiльному станi виявили 9270 iндивiдуальних балконiв i 4201 балкон загального користування. Вiдтак, мешканцi - власники квартир з аварiйними балконами, можуть скористатися програмами спiвфiнансування ремонту балконiв, якi дiють у Львовi.
Мешканцям, якi є власниками балконiв у будинках пам'ятках архiтектури, для проведення ремонту балкону можна подаватися на участь у програмi спiвфiнансування реставрацiї балконiв у житлових будинках-пам'ятках архiтектури. Власники iндивiдуальних балконiв у будинках - не пам'ятках архiтектури, що перебувають у поганому станi, можуть подаватися на спецiальну програму пiдтримки спiввласникiв багатоквартирних будинкiв у проведеннi невiдкладного чи капiтального ремонтiв, реконструкцiї, ремонтно-реставрацiйних робiт спiльного майна у багатоквартирних будинках Львiвської МТГ. Ремонт балкону вiдбуватиметься на умовах спiвфiнансування: 80% готове оплатити мiсто, а 20% - за мешканцем. Минулого року завдяки цiй програмi було вiдремонтовано 49 балконiв - 40 iндивiдуальних балконiв та 9 загального користування.

Прочитано 26 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: