ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 01 серпня 2024 15:00

Днiпро одночасно оновлює 10 покрiвель у будинках комунальної власностi

Днiпро продовжує оновлювати понiвеченi часом дахи. Нинi активнi роботи тривають на ж/м "Пiвнiчний". Там комунальники ремонтують покрiвлi у двох будинках.

Понад 50 рокiв у будинку №12 по вул. Семафорнiй мешкає панi Наталiя. Жiнка каже, за все її життя цей дах жодного разу не оновлювали.
"Тут у пiд'їздi вiн постiйно протiкав. Чоловiк ставив навiть вiдра. На щастя, у квартирi було все добре. Тож ми звернулись на гарячу лiнiю мiста, i для нас було несподiванкою, що дах наш ремонтують. Бригада - великi молодцi, роблять якiсно. Ми усiм будинком завдячуємо за таке оновлення", - подiлилась мiсцева мешканка Наталiя Тарасенко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, нинi у будинку замiнюють старий шифер на високоякiсний профлист. Планують оновити близько 700 кв. м даху.
"Ще оновлюємо покрiвлю на вул. Генерала Радiєвського, 4. Там мешканцi верхнiх поверхiв також скаржились на протiкання. Тож ми додали його у список ремонтiв на цей рiк. Там замiнять близько 900 кв. м даху. Матерiали якiснi та перевiренi часом. Роботи на цих двох адресах завершать до кiнця тижня. Загалом по мiсту ми вже оновили 112 покрiвель, ще 10 у процесi", - розповiв директор департаменту житлового господарства Сергiй Файфер.

Прочитано 18 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: