ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 05 серпня 2024 13:00

Вiдключення свiтла затримують ремонт лiфтiв у Днiпрi

У Днiпрi триває оновлення аварiйних пiдiймачiв. Лiфтовi служби закiнчили замiну пiдйомника у будинку №15, що на ж/м "Тополя-1".

"Лiфт постiйно ламався. По кiлька разiв на мiсяць могли застрягати люди. Тож вiн потребував замiни. Я тут проживаю близько 50 рокiв i не пригадую, щоб пiдiймач ремонтували. Тож ми дуже зрадiли та вдячнi за оновлення лiфта", - дiлиться мешканка Людмила Петрiвна.
Оновлення пiдiймача у будинку №15 розпочали ще на початку липня, але роботи тривали довше, нiж очiкувалось.
"Великою перешкодою для нас стали постiйнi вiдключення свiтла. У тi години, коли воно було, звiсно, працювали з обладнанням - це i болгарки, i зварювальнi iнструменти тощо. А в тi години, коли вимикали свiтло, робили iншi справи, для яких електроенергiя не потрiбна. Тож лiфт здали трохи пiзнiше, але зробили все якiсно. Тут замiнили станцiю управлiння, лебiдку, канати, кабiну та iншi деталi. Тепер лiфт, якому було понад 35 рокiв, працюватиме справно", - розповiв головний iнженер лiфтового пiдприємства Єгор Шевченко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на сьогоднi лише на ж/м "Тополя-1" провели вже 15 поточних ремонтiв лiфтового обладнання.
"Усього зараз по мiсту ще тривають роботи з оновлення пiдiймачiв у п'яти будинках. З початку року 35 лiфтiв ми вже вiдремонтували. Звiсно, ми не рахуємо дрiбнi роботи. Як, наприклад, замiна троса, ще якоїсь деталi. Бо на такi роботи лiфтовi компанiї, якi обслуговують будинки мешканцiв, виїздять оперативно i усувають несправностi дуже швидко. Щодо планiв, поки важко сказати, адже все залежить вiд фiнансування", - зазначив представник департаменту житлового господарства Днiпровської мiської ради Єгор Худяков.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: