ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 16 серпня 2024 18:00

Днiпро планує оновити понад 70 аварiйних дитячих майданчикiв

Сучасне гумове покриття та безпечнi гойдалки. Все це незабаром буде зустрiчати малечу на дитячому майданчику по вул. Ярослава Мудрого, 20, у Днiпрi. Цьому дуже радiє Олена - мама донечки, якiй восени буде 2 рочки. Доки малеча не ходила, то гуляли по набережнiй та просто у дворах, а зараз дитинi вже цiкава гiрка та пiсочниця.

"Всi майданчики навколо - це спортивнi та тренажернi. В нас тут бiльше немає дитячого майданчика, тому я дуже зацiкавлена в тому, аби цей привели до ладу. Слiдкуємо за процесом ремонту i потiм будемо його випробовувати. Дуже задоволена, що тут буде покриття, а не пiсок, бо дитина часто падає. Отже вона не буде травмуватися та не буде брудною пiсля цього", - розповiдає мiсцева мешканка Олена Ковбиш.
Наразi роботи на вул. Ярослава Мудрого, 20, в самому розпалi. Тут вже винесли пiсочницю за межi майданчика, встановили оновлений iгровий комплекс та лавки для сидiння.
"Пiдрядники сьогоднi робили трамбування основи пiд укладання гумового покриття. Його тут буде бiльше 100 кв. м. Пiсля улаштування гуми ми вже почнемо встановлення гойдалки-балансиру, вiдремонтованої каруселi, гойдалки на пружинi та звичайних гойдалок", - розповiдає заступниця директора КП "Розвиток територiй мiста" Днiпровської мiськради Вiолетта Путiлова.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, бiльш нiж 70 аварiйних майданчикiв вiдремонтують цьогорiч у Днiпрi.
"Через те, що майданчик не знаходився на балансi мiста, його останнiй час ремонтували самi батьки. Влаштовували суботники та навiть змайстрували маленький будиночок для дiтей. Проте, у минулому роцi вони звернулися до мiської влади з проханням провести оновлення елементiв та зробити їх безпечними. Ми розпочали процедуру взяття елементiв на баланс КП "Розвиток територiй мiста", пiсля цього нашi спецiалiсти оглянули майданчик та, враховуючи його жахливий стан, одразу внесли до перелiку об'єктiв, якi вiдремонтують у 2024 р.", - зазначив директор департаменту з питань мiсцевого самоврядування, внутрiшньої та iнформацiйної полiтики ДМР Артем Нiдєлько
Паралельно триває укладання гумового покриття i на дитячому майданчику по вулицi Савкiна, 6. Загалом зараз ремонти тривають на 12 майданчиках у рiзних районах мiста. З початку року вже вiдремонтовано 18 об'єктiв.

Прочитано 18 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: