ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 19 серпня 2024 18:00

У Днiпрi виконали вже 156 ремонтiв у будинках ОСББ/ЖБК

У Днiпрi триває оновлення будинкiв ОСББ та ЖБК за мiською програмою спiвфiнансування. У будинку ОСББ "Зоря Приднiпровська" (вул. 20-рiччя Перемоги, 15) виконали поточний ремонт електромереж. Будинок побудований у 1974 р. За увесь час ремонт електромереж тут нiколи не проводився. 75% вiд вартостi зроблених робiт профiнансовано коштом мiського бюджету, а решту (25%) сплатили мешканцi будинку.

"Ранiше старi дроти горiли вiд перенапруги. Ситуацiя була вже аварiйною. Вирiшили помiняти силовий кабель - вiд щитової до першого, другого та четвертого пiд'їздiв. Це перша наша участь у програмi спiвфiнансування. Задоволенi якiстю проведених робiт. У планах на майбутнє - продовжити ремонт електромереж та провести ремонт покрiвлi", - каже голова правлiння ОСББ "Зоря Приднiпровська" Людмила Мержвинська.
"Мешканцi будинку часто зверталися до голови ОСББ щодо загорання дротiв. Електропроводка не витримувала. Тож потрiбно було її мiняти. Голова ОСББ з вiдповiдною заявою звернулася до департаменту. Ми її розглянули, взяли у роботу. Зараз вже цiлком її виконали. З початку року вже виконали 156 заявок за програмою спiвфiнансування (28 покрiвель, 39 електромереж, 39 сантехсистем, 48 лiфтового обладнання, 1 укриття та 2 замiни вiкон i дверей). Нинi у роботi перебувають 102 заявки", - сказав директор департаменту з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiської ради Святослав Ткаченко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, ще вiн перевiрив виконаний ремонт лiфтового обладнання у будинку ОСББ "Кольська 19" (вул. Кремiнна, 19). Тут встановили нову лебiдку в першому пiд'їздi, а ще нову лебiдку та станцiю керування - в третьому пiд'їздi. За аварiйнi ремонти лiфтового обладнання за програмою спiвфiнансування мешканцi сплачують усього 10% загальної вартостi. Iншi 90% оплачує мiсто.
"Дуже задоволенi швидкiстю та якiстю проведених робiт. У попереднi два роки теж виконували поточний та капiтальний ремонт лiфтового обладнання. Таким чином на сьогоднi в усiх трьох пiд'їздах на зараз вже вiдремонтованi лiфти. Чудова мiська програма, яка неабияк фiнансово пiдтримує ремонтнi роботи у будинках ОСББ/ЖБК. Власними силами такi дороговартiснi роботи ми не зробили б. Вдячнi за це дуже! На наступний рiк плануємо подавати заявку на ремонт вже сантехнiчних систем", - зазначив голова правлiння ОСББ "Кольська 19" Леонiд Мушкет.
"Через застарiле обладнання лiфти у цьому будинку часто зупинялися. Тож голова ОСББ подав заявку на цей вид ремонтних робiт за програмою спiвфiнансування. Усе зроблено, починаючи вiд замiни кабiни до станцiї управлiння", - сказав Святослав Ткаченко.

Прочитано 18 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: