ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 21 серпня 2024 16:00

Днiпро ще на крок наблизився до повної готовностi до опалювального сезону

Днiпро продовжує активно готуватися до опалювального сезону: по всьому мiсту тривають запланованi ремонти, улаштовують альтернативнi джерела живлення.

В одному iз центральних теплових пунктiв (ЦТП) встановили генератор. Цей ЦТП опалює навчальний заклад та житловi будинки в Iндустрiальному районi Днiпра.
"У рамах пiдготовки до навчального року ми встановили генератор потужнiстю 200 кВт, аби пiд час вiдключень дiти мали як тепло у школi, так i воду, адже тут є насоси для пiдкачки води, якi не працюють за вiдсутностi свiтла. Тому для нас було дуже важливо встигнути встановити генератор до навчального року", - розповiв директор КП "Теплоенерго" Днiпровської мiської ради Андрiй Клименко.
Вiн також перевiрив, як тривають роботи з теплоiзоляцiї трубопроводiв в Iндустрiальному районi, аби зменшити втрати тепла та зекономити енергоресурси.
"Загалом iзоляцiю ми вiдновлюємо не тiльки на територiях котелень, а й за пропозицiями, що надходять вiд мiстян. Складається план з обсягами та адресами, i за сприятливих погодних умов фахiвцi виконують роботи. На сьогоднi по всьому мiсту в рамах пiдготовки до опалювального сезону 2024-2025 рр. вiдновленню пiдлягають близько 26 км мереж. Станом на сьогоднi роботи виконано на 85%", - додав Андрiй Клименко.
На 19 серпня Днiпро готовий до опалювального сезону на 86%.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, КП "Теплоенерго" виробляє теплову енергiю для забезпечення потреб в опаленнi житлового фонду загальною площею 11768820 кв. м. А це 3 300 житлових будинкiв, 168 дитячих закладiв, 201 школа та 76 лiкарень. Станом на 19 серпня виконанi наступнi роботи:
- капiтальний ремонт котлiв - 83% вiд запланованих;
- замiна теплових мереж - 85% вiд запланованих;
- замiна iзоляцiї теплових мереж - 85% вiд запланованих;
- встановлення енергоощадних насосiв - 86% вiд запланованих.

Прочитано 19 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: