ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 25 серпня 2024 10:00

Працiвник "Днiпроводоканалу" повернувся з вiйни

Днiпряни продовжують у лавах Сил оборони захищати країну вiд росiї. З початку повномасштабного вторгнення 69 працiвникiв КП "Днiпроводоканал" долучились до ЗСУ. Серед них - Iван Снопенко. Вiн пiсля фронтових випробувань повернувся до рiдного пiдприємства, в якому понад 10 рокiв працював водiєм.

"Я возив бригади на рiзнi аварiї, якi траплялись у мiстi. Могло бути i по кiлька виїздiв на день. Робота менi подобалась. А до цього працював на вантажних перевезеннях, але фiрма розпалась, i менi друзi порадили пiти до КП "Днiпроводоканал"", - розповiдає Iван Снопенко.
На початку повномасштабної вiйни чоловiка мобiлiзували. Пiд час виконання одного iз бойових завдань вiн зазнав важких поранень. У пана Iвана вогнепальнi осколковi поранення м'яких тканин скроневої дiлянки злiва, правого плеча та лiвої кистi. Усi цi травми змусили його покинути лави ЗСУ та повернутися до цивiльного життя. Пiсля тривалого лiкування Iван Миколайович продовжив дiяльнiсть у КП "Днiпроводоканал", але вже на посадi сторожа служби органiзацiї охорони та безпеки об'єктiв пiдприємства, де працює з жовтня 2023 р.
"Менi вже зробили п'ять операцiй, ще чекаю на три. За станом здоров'я я не мiг повернутись назад на свою посаду, але i тут все влаштовує. Працюю одну добу, далi маю три вихiднi. Тут зi мною охороняють територiю ще двi собаки - Мартин та Рекс. А вдома теж є песик. Обожнюю чотирилапих", - дiлиться iван Снопенко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у пана Iвана є дружина, 33-рiчна донька та маленька онука Дiана. Незважаючи на зусилля медикiв, стан здоров'я захисника поки залишається складним. Наразi вiн потребує вартiсної операцiї в Європi.
Загалом, з початку повномасштабного вторгнення росiї на територiю України до лав Збройних сил України стали 69 працiвникiв КП "Днiпроводоканал", 17 працiвникiв отримали поранення, 5 - вiддали життя за свободу та незалежнiсть України.

Прочитано 21 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: