ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 07 вересня 2024 12:00

На Київщини НЕФКО допомагаю модернiзувати iнфраструктуру

У вiдповiдь на агресiю Росiї проти України Пiвнiчна екологiчна фiнансова корпорацiя (НЕФКО) продовжує пiдтримувати вiдновлення мунiципальної iнфраструктури у 12 громадах Київської областi, зокрема в Iрпенi та Димерi.

Цi громади зазнали значних руйнувань на початку вiйни, але тепер активно вiдновлюються. Про це Property Times повiдомили у прес-службi НЕФКО.
Проєкти, якi фiнансує НЕФКО, спрямованi на довгострокову стiйкiсть, енергоефективнiсть та екологiчнiсть. За словами В'ячеслава Герасименка, головного iнженера КПП "Теплоенергопостач" в Iрпенi, завдяки спiвпрацi з НЕФКО вдалося значно знизити втрати тепла та пiдвищити енергоефективнiсть системи теплопостачання.
Ключовi досягнення проєктiв:
- Замiна тепломереж та модернiзацiя котелень в Iрпенi;
- Покращення якостi та надiйностi водопостачання в Iрпенi та Димерi;
- Створення умов для довготривалого зеленого вiдновлення iнфраструктури за європейськими стандартами.
Iнiцiативи НЕФКО також допомагають залучати додатковi iнвестицiї та змiцнювати спроможнiсть мiсцевих громад до стiйкого розвитку. Євген Шиян, головний iнженер "Iрпiньводоканалу", вiдзначив, що проєкти не лише пiдвищують ефективнiсть водопостачання, але й покращують якiсть життя мешканцiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, пiдтримка НЕФКО вже допомогла вирiшити проблеми з проривами труб, перебоями водопостачання та якiстю води в Димерi, що позитивно позначилося на здоров'ї i добробутi мiсцевих жителiв.
Ця iнiцiатива показує, що навiть у складних умовах можна будувати екологiчно чисте та енергоефективне майбутнє для громад.

Прочитано 42 разів

Детальніше в цій категорії: « Регiони бiльш-меньш готовi до зими

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: