ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 12 вересня 2024 16:00

Постраждалий вiд росiйського удару будинок у Днiпрi вiдновили вже на 70%

Квартира днiпрянки Вiкторiї Медвєдєвої у будинку по вул. Енеїди, 26, постраждала вiд ворожого удару 23 лютого.

"Ми живемо на сьомому поверсi. Тодi родина спала й ми не почули самого звуку вибуху. Прокинулась вiд того, що капає на мене вода. Вiдкрила очi - немає цегли на стiнах. Хвилювалась за дитину. Були неушкодженi, у чому було вибiгли на двiр. Тодi я й побачила величезну дiрку. Тiльки тодi збагнула, що пережили тiєї ночi, 23 лютого", - розповiла Вiкторiя Медвєдєва.
Роботи з вiдновлення квартири панi Вiкторiї ще тривають: "Моя квартира вже зiбрана - стiни вигнанi, стеля є. Поки не роздiлена на кiмнати. Чекаємо на установку перестiнкiв. Будуть на днях стяжку вже робити. Працюють якiсно, на совiсть. Дякую мiськiй владi за те, що роблять таку справу. Пiдтримують. А ще, що пiд час вiдбудови квартири пiдтримують виплатою на вирiшення житлово-побутових питань (оренда житла). Дякую".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiдновлення постраждалого будинку по вул. Енеїди, 26, уже на завершальному етапi.
Задоволена роботою з вiдновлення й панi Надiя.
"Я живу на четвертому поверсi. Моя квартира в аварiйному станi. Пiд час вибуху мене викинуло з лiжка. Повиносило у кiмнатах вiкна, покосило стiни. Тому не можу жити тут до завершення капiтального ремонту. Як працюють хлопцi - подобається. Можемо перевiрити їхню роботу. Йдуть на контакт, якщо є запитання", - дiлиться Надiя Якiвна.
"Зi 100% запланованих робiт виконано бiльше нiж 70%. Пройшли всi демонтажнi роботи. Зроблений другий технiчний звiт по квартирах. Пiсля демонтажних робiт перевiрили тримальнi плати на наявнiсть вторинних пошкоджень. Нинi вiдновленi два поверхи. Ще два залишилися. Тобто на сьомому поверсi зробленi перестiнки, на восьмому поверсi - перекриття. Ми сподiваємося, що до початку холодiв люди вже зможуть заселитися у свої квартири", - зазначив Владислав Макарець, начальник органiзацiйного вiддiлу департаменту з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiськради.

Прочитано 24 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: