ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 14 вересня 2024 14:00

У Днiпрi навчили працiвникiв полiгонiв Харкова та Києва керувати японською спецтехнiкою

Олексiй Пономаренко у Днiпрi навчився вправно керувати новiтньою японською спецтехнiкою. Вiн - з Харкова.

"Я - майстер по роботi дробарок. Навчалися тут працювати на цiй сучаснiй дробарцi, аби почати працювати в Харковi на лiквiдацiї руйнацiй. У нас у Харковi дуже багато зруйнованих країною-агресоркою будiвель. Треба це кудись утилiзовувати, переробляти. Навчалися приблизно два тижнi. Нам розповiдали, як правильно запускати цю дробарку, обслуговувати. Навчалися усього можливого, щоб передати колегам. Бо у нас все-таки прифронтове мiсто i не кожен до нас доїде на обслуговування такої технiки", - подiлився Олексiй Пономаренко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, представникiв полiгонiв з Днiпра, Харкова та Києва працювати на новiтнiй японськiй спецтехнiцi навчали фахiвцi компанiї Kleemann.
"Це три одиницi технiки, яка переробляє залишки руйнацiй. Залишки дрiбняться та далi їх можна використовувати, наприклад, в укладаннi тимчасових дорiжок та майданчикiв для технiки на нашому пiдприємствi. Тобто переробка на цiй японськiй спецтехнiцi має закритий цикл", - прокоментував Едуард Мєшковський, директор КП "ЕКО Днiпро" Днiпровської мiської ради.
"Подiбне навчання у Днiпрi провели вперше. Ми радi надати майданчик для навчання, щоб команди з Харкова та Києва навчились, попрактикувались i могли обслуговувати обладнання самостiйно. Дякуємо Японiї за надану технiку", - пiдсумувала Iрина Козлова, заступниця директора - начальниця управлiння комунальної екологiї департаменту екологiчної полiтики Днiпровської мiської ради.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: