ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 16 вересня 2024 15:00

У Днiпрi виконали 300 аварiйних ремонтiв у житлових будинках iз 370

У Днiпрi продовжують виконувати аварiйнi ремонти у житлових будинках комунальної власностi за зверненнями мешканцiв. Так на вул. Юрiя Липи, 41, ремонтують цоколь та вимощення.

"Тут пiдтоплювало пiдвал через аварiйне вимощення. Тому було вирiшено його вiдремонтувати, аби вода добре вiдходила вiд будинку. Ущiльнюємо грунт i заливаємо бетоном. А ще - утеплюємо цоколь, аби не промерзав фундамент. Загальна площа вимощення, яке робимо, - 270 кв. м. Така ж площа i цоколю, який утеплюємо сучасним довговiчним матерiалом, який не пропускає вологу i зберiгає тепло. Роботи плануємо закiнчити до кiнця тижня", - розповiв представник пiдрядної органiзацiї Максим Борисов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, а у будинку на просп. Миру, 73, оновлюють перший пiд'їзд.
"Пiд час ремонту замiнимо вiкна на сходових клiтинах усiх десяти поверхiв пiд'їзду. Встановимо металопластиковi дверi, аби у пiд'їздi зберiгалося тепло. Нинi виконуємо малярнi роботи, зокрема й на технiчному поверсi. Оброблюємо всi поверхнi вiд грибка. Далi шпаклюватимемо та фарбуватимемо. Роботи плануємо закiнчити до кiнця вересня", - зазначив представник пiдрядної органiзацiї Iгор Ткаченко.
З початку року у Днiпрi виконали рiзнi ремонти у 300 будинках комунальної власностi. У планах до кiнця року - оновити ще близько 70.

Прочитано 41 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: