ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 27 вересня 2024 18:00

У будинках Днiпра ремонтують системи опалення

У Днiпрi триває пiдготовка до зими. Кипить робота i у дев'ятиповерхiвцi, що по вул. 20-рiччя Перемоги, 49. Аварiйна бригада виконує замiну системи централiзованого опалення.

"Геть усе старезне було. Частi пориви були. 30 рокiв не робили тут капiтальної замiни. Нинi ми всiм будинком радiємо, що цiєї зими будемо без проблем з опаленням", - розповiла жителька цього будинку Зинаїда Петрiвна.
Роботи тiльки-но стартували.
"За два днi старезнi труби прибрали в одному з пiд'їздiв й установлюємо новi, полiпропiленовi. Буде нова запiрна арматура, крани тощо. На один пiд'їзд потрiбно зо два робочi днi. Усього знадобиться на завершення два тижнi", - розповiв Володимир Свалухiн, бригадир ремонтної бригади КП "Мiська аварiйно-диспетчерська служба" Днiпровської мiської ради.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiд початку року подiбнi аварiйнi ремонти провели у 59 будинках.
"До кiнця року ще 20 вiдремонтують. Це те, що стосується поточного ремонту з повною замiною систем централiзованого опалення. Припиняти ремонти не будуть, бо на випадок екстрених вiдключень свiтла у бригади є генератор", - розповiв Єгор Худяков, представник департаменту житлового господарства Днiпровської мiськради.
Готуються до зими й на базах мiської аварiйної служби.
"Запасаються матерiалами до осiнньо-зимового перiоду на своїх складах. Готовi на 90%. Нинi цi склади навiть розширюють. Закуповують труби рiзних дiаметрiв, крани, вентилi, також дроти для електросистем. Тобто ми готуємося до того, що якщо взимку виникатимуть якiсь аварiйнi ситуацiї, наприклад вiдключення свiтла, то ми будемо готовi до цих ситуацiй i робитимемо все можливе, щоб все було добре у мешканцiв", - пiдсумував Єгор Худяков.

Прочитано 94 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: