ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 09 жовтня 2024 15:00

У Днiпрi коштом ЄБРР утеплили чотири будинка ОСББ

У Днiпрi завершили утеплення чотирьох будинкiв ОСББ. Роботи провели пiд мiсцевi гарантiї коштом мiжнародних донорiв - Європейського банку реконструкцiї та розвитку, - тож мешканцi не витратили анi копiйки.

"Я дуже вдячна за те, що нам зробили утеплення попри те, що зараз такi непростi часи, вiйна. У нас дуже холодний будинок, вiн сильно продувається взимку. У моїй квартирi доходило до 16 градусiв! Я дуже радiю, що роботи вже завершенi, i, сподiваюсь, цiєї зими дома буде значно теплiше", - подiлилась панi Галина Борисова, мешканка ОСББ "Гладкова 35".
"У нашому будинку 36 квартир. Утеплення дозволить мешканцям заощаджувати вiд 30% до 50% на рахунках за опалення. Ми дуже задоволенi. Дбати про енергоефективнiсть - це завжди важливо, а враховуючи тi обставини, в яких ми зараз живемо, це життєва необхiднiсть", - додала Лариса Галаган, голова правлiння ОСББ "Гладкова 35".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у Днiпрi коштом ЄБРР утеплено 4 будинки ОСББ: вул. Iнженерна, 1, 3, Набережна Перемоги, 120, та Квартальна, 35. Ще у семи будинках роботи тривають: вул. Метробудiвська, 4, 8, ж/м "Парус-1", 1-И, 1-К, 1-Б, та Калинова, 100-А.
"Мiсто мобiлiзувало кошти мiжнародних донорiв, забезпечило мiсцевi гарантiї та пiдготувало до складної зими декiлька будинкiв ОСББ. Це повна модернiзацiя фасадiв. Зараз завершенi всi основнi роботи з утеплення, залишились лише косметичнi моменти. Утеплення проводилось комбiнованим методом - мiнеральною ватою та пiнопластом для максимальної енергоефективностi", - зазначив Владислав Макарець, начальник органiзацiйного вiддiлу департаменту з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiськради.

Прочитано 15 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: