ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 11 жовтня 2024 16:00

Днiпро на 95% готовий до опалювального сезону

У Днiпрi пiдготовка до опалювального сезону - на завершальному етапi. Директор КП "Теплоенерго" Андрiй Клименко проiнспектував роботу теплорозподiльчого пункту (ТРП) у Соборному районi. ТРП важливi не лише для опалення об'єктiв житлового та комунального господарства, а й для пiдкачування води на верхнi поверхи багатоповерхiвок.

"На об'єктi встановлено японський генератор потужнiстю 100 кВт, який забезпечуватиме двi багатоповерхiвки 27 та 29 поверхiв холодною водою та опаленням у разi довготривалих вiдключень свiтла. Окрiм цього, вiд ТРП також опалюються 15 житлових будинкiв та школа", - розповiв начальник теплової дiльницi Сергiй Агруч.
КП "Теплоенерго" навеснi та влiтку активно проводило теплоiзоляцiйнi роботи на трубах систем опалення. Це зберiгає енергiю, захищає труби вiд промерзання й збiльшує ефективнiсть всiєї опалювальної системи.
"Теплоiзоляцiя була замiнена на 500 м магiстрального трубопроводу, по якому подається опалення до 140 житлових будинкiв, а також до навчальних закладiв. Теплоiзоляцiя дозволяє мiнiмiзувати тепловтрати", - пiдкреслив директор КП "Теплоенерго" Андрiй Клименко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, згадане пiдприємство вже на фiнальнiй стадiї пiдготовки до опалювального сезону. Серед виконаних робiт: капiтальний ремонт 28 котлiв, замiна 34,2 км теплових мереж та 24,33 км iзоляцiї. Встановлено 50 енергоощадних насосiв, а також 171 генератор (з рiзною потужнiстю).
"Пiдприємство готове на 95% до осiнньо-зимового перiоду. У планах - встановлення ще 128 генераторiв. Виконанi майже всi запланованi роботи з теплоiзоляцiї. Скоро буде наповнюватися система опалення, яка триматиметься пiд тиском до самого початку опалювального сезону", - резюмував директор КП "Теплоенерго" Андрiй Клименко.

 

Прочитано 18 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: