ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 12 жовтня 2024 13:00

У Харковi завершують ремонтну кампанiю на тепломережах

КП "Харкiвськi тепловi мережi" завершує ремонтну кампанiю в рамках пiдготовки до опалювального сезону.

Про це повiдомили на засiданнi виконавчого комiтету Харкiвської мiської ради.
За iнформацiєю Департаменту з питань забезпечення життєдiяльностi мiста, пiдготовка мiського господарства до роботи в осiнньо-зимовий перiод проводилася з урахуванням досвiду попереднiх опалювальних перiодiв, якi минули вже пiд час повномасштабного вторгнення.
На сьогоднi внутрiшньобудинковi мережi постачання теплової енергiї та гарячої води вже пiдготовленi в 99% житлових будинкiв. Крiм того, в рамках децентралiзацiї системи теплопостачання на об'єктах ХТМ були встановленi 25 когенерацiйних газових установок i 31 блочно-модульна котельня.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, до опалювального сезону КП "Харкiвводоканал" повнiстю пiдготувало системи водопостачання та водовiдведення в будинках комунальної власностi. У ЖК, ЖБК та ОСББ проведено 79% вiд загального обсягу необхiдних робiт.
Для забезпечення стабiльного функцiонування вулично-дорожньої мережi мiста пiдготовлено 298 одиниць снiгоприбиральної та допомiжної технiки. Також працiвники комунальних пiдприємств провели всi необхiднi заходи з пiдготовки електротранспорту, автобусiв, контактної мережi до роботи в осiнньо-зимовий перiод.

Прочитано 17 разів

Детальніше в цій категорії: « Харкiв пiдготував насоснi станцiї до зими

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: