ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 13 жовтня 2024 14:00

У Львовi вiдремонтували 57 балконiв

У Львовi продовжує дiяти Програма спiвфiнансування ремонту балконiв у будинках, якi не є пам'ятками. Минулого року завдяки цiй програмi було вiдремонтовано 49 балконiв - 40 iндивiдуальних балконiв та 9 загального користування.

За iнформацiєю Департаменту житлового господарства та iнфраструктури ЛМР, цього року вiдремонтували 57 балконiв, а на 23 балконах ще тривають ремонтнi роботи. Зокрема:
- Галицький район - вiдремонтовано 14 балконiв, 10 в роботi;
- Франкiвський район -вiдремонтовано 5 балконiв, 5 в роботi;
- Залiзничний район - вiдремонтовано 7 балконiв, 2 в роботi;
- Шевченкiвський район - вiдремонтовано 10 балконiв, 2 балкони в роботi;
- Личакiвський район - вiдремонтовано 12 балконiв, 3 в роботi;
- Сихiвський район - вiдремонтовано 9 балконiв, 1 в роботi.
"Програма ремонту балконiв на умовах спiвфiнансування, коли 80% коштiв платить мiсто, а 20% - мешканцi, продовжує дiяти i роботи тривають. У середньому ремонт одного балкону коштує 60-100 тис. грн. Тут варто вiдзначити, що балкони - це приватна власнiсть. Тому мешканцi зобов'язанi пильнувати, щоб ця частина їх помешкання була у належному станi", - наголошують у департаментi житлового господарства та iнфраструктури ЛМР.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, минулого року у Львовi остежили усi балкони у багатоквартирних житлових будинках. У незадовiльному станi виявили 9270 iндивiдуальних балконiв i 4201 балкон загального користування. Вiдтак, мешканцям - власникам квартир з аварiйними балконами, розповiли, якими програмами можна скористатися, щоб вiдремонтувати свiй балкон.

Прочитано 18 разів

Детальніше в цій категорії: « У Харковi усунули 300 аварiй на водоводах

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: